top of page

Trainers

Welkom bij onze survivalrunclub! Onze trainers zijn het kloppende hart van onze vereniging en ze staan klaar om je te begeleiden naar fysieke en mentale kracht. Onze toegewijde trainers zijn niet alleen ervaren in het overwinnen van uitdagende obstakels, maar ze zijn ook gepassioneerd om anderen te helpen hun grenzen te verleggen en hun doelen te bereiken.

Met een schat aan kennis, enthousiasme en een gezonde dosis motivatie, bieden onze trainers een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin je kunt groeien, leren en slagen. Of je nu een beginner bent die de eerste stappen zet op het pad van de survivalrun of een ervaren atleet die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze trainers zijn er om je te begeleiden op elk niveau. Van technische vaardigheden tot strategische planning, onze trainers delen hun expertise op een boeiende en toegankelijke manier, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Of je nu traint voor een wedstrijd, je conditie wilt verbeteren of gewoon plezier wilt hebben, onze trainers zorgen ervoor dat elke training een succes is. 

Bij onze survivalrun vereniging geloven we in de kracht van gezelligheid, doorzettingsvermogen en teamwork. Dus trek je schoenen aan en kom trainen bij Kracht!

d54a6998_51679584850_o.jpg
Logo SRVKracht - wit (1)_edited.png

Ons team

Maak kennis met onze trainers

bottom of page