top of page

lidmaatschap

Lid worden van Kracht kost €220 per (kalender)jaar (of €110 per halfjaar) voor volwassenen. De contributie is exclusief lidmaatschap van de SBN.

Volwassenen die nog geen ervaring hebben met survivalrun dienen voorafgaand aan volwaardig lidmaatschap de 'basistraining survivalrun-technieken' met goed gevolg afgesloten te hebben (tenzij de hoofdtrainer van Kracht aangeeft dat dit niet noodzakelijk is op basis van ervaring). Het is mogelijk om gratis een proeftraining bij te wonen.

Inbegrepen bij het lidmaatschap voor volwassenen:

  • 3x per week trainen onder begeleiding van een trainer

  • Vrij trainen op de baan 

  • Clubwedstrijden en gezelligheid

De contributie voor jeugdleden tot 18 jaar is €128 per jaar (of €64 per halfjaar). De contributie is exclusief lidmaatschap van de SBN. Aspirant-leden moeten minimaal de leeftijd van 9 jaar hebben. Zij hebben de mogelijkheid tot het vrijblijvend bijwonen van maximaal drie proeftrainingen.

 

Inbegrepen bij het lidmaatschap voor jeugd:

  • 2x per week trainen onder begeleiding van een trainer

  • Het behalen van survivalrun-diploma's

  • Clubwedstrijden (zoals een ouder-kind-run) en gezelligheid

  • Let op: jeugdleden onder de 16 jaar mogen niet zonder trainer van Kracht trainen op de baan. 

Voor leden van Kracht, is het  SBN lidmaatschap verplicht. Het lidmaatschap biedt je als survivalrunner voor €20,- per seizoen een aanvullende ongevallen verzekeringsdekking bij survivalruns onder auspiciën van de SBN en op survivalrun-trainingsbanen van bij de SBN aangesloten trainingsgroepen. Er ook een aspirantlidmaatschap, een lidmaatschap van 6 weken voor €5,- om kennis te maken met survivalrun. Zie ook informatie voor deelnemers. Nieuwe leden van Kracht, die nog geen lid zijn van de Survivalrun Bond Nederland kunnen hier lid worden. 

Proeftraining

Wil je een keer vrijblijvend kennismaken met de sport, de baan en de trainingsgroep? Stuur een mail naar info@krachtsurvivalrun.nl en maak een afspraak om een mee te trainen.

Anker 1
d54a6998_51679584850_o.jpg
Logo SRVKracht - wit (1)_edited.png
bottom of page