top of page

We zijn nu echt begonnen!

De afgelopen weken zijn wel erg snel gegaan. Het bouwproces van de eerste klimconstructie is nu echt bijna af! En in de tussentijd is de Survivalrunbaan van Kracht geopend door Wethouder lokale vernieuwing van gemeente Nieuwegein Dhr. John van Engelen en algemeen directeur van het NOC*NSF Marc van den Tweel. Na mooie woorden over het belang van breedtesport en hele fijne complimenten werd de baan symbolisch geopend door het doorhakken van een touw. Daarmee werden twee achtknopen bevrijd en de baan geopend. Een achtknoop hangt nu in de survivalbaan en de andere is overgedragen aan

Dhr van Engelen. We zijn de gemeente Nieuwegein het NOC*NSF de Survivalrun Bond Nederland, de coöperatie van sportpark Galecop en bovenal Atverni zeer dankbaar voor het mogelijk maken van survivalrun in Nieuwegein.

Na de opening is Kracht verder gegaan met het bouwen van nieuwe hindernissen en inmiddels is de eerste klimconstructie bijna af! De eerste jeugdtraining is inmiddels gegeven en bijna alle hindernissen hangen in de baan. a.s. Maandag is er de eerste volwassenen training en ook donderdag start de basistraining. Wil jij survivalrun-training en op een veilige manier je klimtechniek verbeteren geef je dan snel op!


Hier een mooie foto impressie van onze survivalrunbaan!
Opmerkingen


bottom of page