top of page

Twee survivalbanen - 15 modules

Kracht heeft in samenwerking met sportpark Galecop en atletiekvereniging Atverni gebruik maken van een geweldige trainingslocatie. Naast de atletiekbaan komen twee survivalrun-constructies te staan! En zoals jullie in de vorige blog al hebben kunnen lezen is de bouw van deze banen begonnen. Het uitmeten en plaatsen van de grondpotten voor baan 1 is inmiddels afgerond. Volgende week gaan daar de balken de lucht in. Ook is er een start gemaakt met baan 2. Maar wat wordt er nou precies gemaakt en welke hindernissen worden er gebouwd?

Baan 1: Deze baan krijgt 9 modules van 5m x 5m en is 2,5m hoog. Waarbij 1 van de vakken 3,5m hoog word gemaakt. De baan is op deze manier geschikt voor elke survivalrunner. In de constructie komt een daknet, een horizontaal net en verschillende andere hindernissen zoals lianen, apenhang, monkeybars, ringen en allerhande uitdagende swingovers. Een van de modules wordt gesponsord door Hommes Survival & Outdoor en o.a. voorzien van speciale staplus-hindernissen.


Baan 2: De tweede baan van Kracht word geplaatst naast de ingang van de atletiekbaan. De baan bestaat uit 6 modules van 5m x 5m en is ook 2,5 meter hoog. De linkerzijde van de module word gevuld met apenhang touwen. De andere drie vakken krijgen ook weer verschillende hindernissen. Staplussen, stapbanden en hangbalkjes. Uiteraard komen er ook weer tal van verschillende soorten swingovers.


De beide survivalrunbanen worden voorzien van de materialen van survivalrunbanen.nl

De unieke grondpotten en koppelstukken verbinden de modules en zijn enorm sterk en stevig. Balken, touwen, netten en hindernissen worden allemaal door hen geleverd. Alle materialen voldoen aan de keuring van de Survivalrun Bond Nederland (SBN)

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page