top of page

Thorrun Zwolle

De survilvalrunners van Kracht doen inmiddels mee aan wedstrijden door heel Nederland. Ze lopen mee in de verschillende klassementen. Afgelopen week ging Kracht naar Zwolle, de ThorRun. Dat bleek een succes te zijn! Onze trainer Sebastiaan van Kan liep mee in het KSR klassement en behaalde uiteraard met bandje een mooie 55e plek. Met zijn tijd 01.47:11, haalde hij 922 punten binnen voor zijn klassement. Lotte van Drunen, die dit jaar mee loopt in het BSR klassement liep ook mee. Lotte staat na vier wedstrijden, voorlopig vierde in het klassement en dus was de ThorRun opnieuw een belangrijke wedstrijd.

Lotte liep een goede wedstrijd en kwam de hindernissen goed door. Ze finishte op een mooie achtste plek met een tijd van 01.56.07 en kreeg daarvoor 960 punten.


Roy Joanne Tim en Flore liepen ook mee en brachten bandjes mee naar Nieuwegein!

Joanne werd 9e op de 9km en Roy 11e op de 9km. Super goed gedaan. Ook Pim behaalde de finish met bandje en schreef speciaal voor deze blog een verslagje:


Verslag geschreven door Pim Smit:

In een zon overgoten Zwolle staat Viking Thor ons schaterlachend op te wachten. Met zijn gigantische hamer en zijn ruige voorkomen geeft hij aan dat dit geen gemakkelijke race gaat zijn. Het enige wat wij kunnen doen is naar hem terug lachen en ons klaar maken voor de strijd. Het startterrein is gigantisch en met verbeten gezichten zien we de eerste lopers al over de finish komen. We zien hoe Sebastian de man met de hamer lachend verslaat en juichend over de finish loopt. Dan is het mijn beurt samen met Joanne verschijnen wij aan de start, de spanning is om te snijden en na een korte instructie sprinten we weg.

Wat ze ons ook vragen we bijten ons erin vast, we zagen planken, schieten pijlen, swingen over balken, het zweet loopt al snel van mijn voorhoofd. De lange apenhangen leiden ons over brede sloten en op het laagste punt van het touw zak ik in het ijskoude water en met het gevoel dat ik leef klim ik verder. Op het moment dat ik het zwaar krijg denk ik: ' elke hindernis brengt mij dichter bij de finish en elke stap die ik zet komt ik dichterbij.'

Het parcours blijkt lang en zwaar maar met een opgeheven hoofd en heel veel trots, verzuurde spieren en blauwe plekken kom ik met bandje over de finish! Ook de andere krachtpatsers Tim, Joanne, Roy, Lotte, Sebas en Flore hebben de laatste hindernissen beklommen. Zo gaaf! Het was een fantastisch dag en via deze weg wil ik de complimenten geven aan de organisatie en vrijwilligers. Zonder hun had ik niet zo'n geweldige dag. Bedankt Thor!
Comments


bottom of page