top of page

Survivalrun voor de jeugd

Elke zaterdagochtend organiseert Kracht jeugdtraining. En vanaf de oprichting van de vereniging stond jeugdtraining als doel boven aan het prioriteiten lijstje. Want de jeugd heeft de toekomst! Op jonge leeftijd buiten sporten, bewegen en kennis maken met je eigen fysieke en mentale weerbaarheid. Rennen, zwaaien, klimmen, sprinten, kruipen, rollen, springen, glijden, zwemmen, lopen, vallen en weer opstaan. Allemaal bewegingsvormen die enorm belangrijk zijn voor de ontwikkeling van de motoriek. Survivalrun is niet alleen maar gezond en leuk, maar ook erg competitief. Want als je traint bij Kracht, kun je al snel meedoen aan echte survivalruns, georganiseerd door de verschillende wedstrijdorganisaties.


Wil jij lekker buiten trainen, klimmen in de leukste hindernissen, kom dan snel trainen bij KRACHT! Elke zaterdagochtend om 10:00 uur start de training.


Bij Kracht kan alle jeugd de training gratis en zonder verwachtingen uitproberen, laat wel even weten dat je op proef komt zodat de trainer daar rekening mee kan houden. Vind je het erg leuk, dan kun je je na drie trainingen via de website inschrijven.
Commentaires


bottom of page