top of page

Nieuwe survivalrunbaan

Bijgewerkt op: 1 mrt.

Het is inmiddels een tijdje geleden dat we een nieuwsbericht op de website hebben geplaatst. Tijd om daar verandering in te brengen!

De vereniging bestaat inmiddels al langer dan een jaar en we hebben al heel veel mooie dingen gedaan, doelen bereikt en uitdagingen overwonnen. Survivalrun is in Nieuwegein niet meer weg te denken en sportpark Galecop heeft er een groeiende sportclub bij. De jeugd klimt twee per week tijdens de jeugdtraining en voor volwassenen zijn er inmiddels al drie trainingsavonden. In het najaar van 2023 hebben we ons survivalparcours uitgebreid met een lange apenhang, gebouwd door JOSC Hindernisbouw en we hebben een groot daknet gebouwd. Deze week is JOSC Hindernisbouw begonnen met de bouw van de nieuwe hindernisconstructie. Deze uitbreiding is tot stand gekomen met hulp van gemeente Nieuwegein, SportID en sportpark Galecop.Op het braakliggend terreintje naast de fietsenstalling staat nu een zes vakken tellende survivalrunbaan met 2 hele hoge en opvallende hindernissen. In het parcours hangen elementen uit de OCR en obstacle sport. Spinners, grepen en armkracht onderdelen. Maar uiteraard hangen er ook survivalrun-onderdelen in. Beltrumlussen, een grote zwaai, netten en nog veel meer uitdaging. De mannen van Obstacleshop hebben er een prachtig parcours van gemaakt.


Binnenkort zal het parcours worden gebruikt bij de eerste survivalrun cursus. Hierover later op deze website meer. Voor nu willen we Johan Scholte en zijn team bedanken voor hun knappe werk en iedereen uitnodigen om te komen klimmen of je op te geven voor de cursus survivalrun.Комментарии


bottom of page