top of page

Hindernissen vanuit de lucht

Onze survivalrun-hindernissen zijn uitdagend, soms makkelijk en af en toe best technisch. Maar ze zijn zo gemaakt dat iedereen door goede training, de obstakels kan overwinnen. Beginners en gevorderdere lopers kunnen gebruik maken van onze hindernissen. Ook is de survivalbaan geschikt voor kinderen. Sterker nog, het lijkt soms wel alsof de kids over de obstakels heen vliegen. Ze klimmen en klauteren met gemak over de netten en zwaaien van de ene naar de andere liaan. Om eens goed te laten zien hoeveel hindernissen we eigenlijk hebben zijn we met een drone over ons terrein gevlogen. De scholeksters waren niet helemaal content met deze elektrische vogel en ze lieten goed horen dat we niet bij hun nest in de buurt mochten komen. Goed, we hebben even onze landingsplek aangepast om de vogels zoveel mogelijk rust te geven. Vanaf boven is goed te zien dat we langs de atletiekbaan van Atverni een paar hele gave survivalbanen hebben gebouwd.

De hindernissen liggen naast het crossparcours waarover we onverhard kunnen hardlopen.Naast de lange survivalrunbaan staan twee net hindernissen. Een daknet en een verticaal net. Langs de dijk, aan het water staat een 30 meter lange apenhang. Een indianenbrug tussen twee bomen brengt je naar onze nieuwste aanwinst. De JOSC baan.

Deze baan, gebouwd door Obstacleshop staat bij de ingang van de atletiekbaan naast de kantine. Goed herkenbaar langs de weg.Misschien moet je maar gewoon eens komen kijken en de hindernissen van dichtbij bekijken. Er zijn namelijk zoveel obstakels en hindernissen dat het veel toffer is om het gewoon eens te proberen. Geef je op voor de cursus survivalrun en kom sporten bij Kracht!Comments


bottom of page