top of page

De lucht in.

Na het graven van kuilen, plaatsen van potten en het slijpen van bramen. Was het vandaag tijd om de lucht in te gaan.

De palen plaatsen en modules aan elkaar verbinden met de koppelstukken.Om 07:00 uur waren de eerste vrijwilligers al druk bezig met de voorbereidingen en rond een uur of 10:00 ging de eerste paal de lucht in. Langzaam maar zeker word de survivalrunbaan van Kracht zichtbaar.

De koppelstukken van survivalrunbanen.nl zijn makkelijk te plaatsen maar het een en ander weegt wel wat. Dat betekent, handjes uit de mouwen en spierballen tonen!Met het mooie en vooral warme weer was het wel insmeren en zweten! Rond een uur of 13:00 vlak voor de lunch, stonden de eerste vier modules! Waterpas maken, schoren, sjouwen, tillen, meten en opnieuw. Het was een mooie klus want bij elke paal in de grond komt er een stukje baan bij.Tijdens het bouwen werden de klussers van Kracht voorzien van een leuke atletiekwedstrijd. Op de baan bij Atverni werden sprintwedstrijden gehouden, dus het was nog goed oppassen als we met de balken de atletiekbaan overstaken.Aan het eind van de dag stond de baan zo goed als af te pronken op zijn nieuwe plek.

Snel hing trainer Maarten een touw aan de baan zodat de eerste echte swingovers kon worden gemaakt. Aan Micha en Maarten de eer om die taak tot hun te nemen. Soepeltjes rolden ze over de balk, chapeau!


Binnenkort worden de hindernissen in de baan gehangen en kunnen de inwoners van Nieuwegein genieten van een super stoere sport! Wil jij ook een keer komen trainen, laat het ons dan weten en stuur gerust een mailtje of laat een berichtje achter op onze socials.Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page